top of page
Individuele plancoaching

 plancoaching

Je hebt een drukke job. Of je zorgt full-time voor de kinderen. Je wil je sociaal leven niet verwaarlozen. Je wil ook nog wat sporten. Af en toe een opleiding of cursus volgen. En misschien wil je alles wel combineren.

Door je drukke leven en alles wat van jou wordt verwacht wordt het steeds lastiger alle balletjes tegelijk in de lucht te houden. Je timemanagement wordt dagelijks op de proef gesteld. Het wordt steeds moeilijker prioriteiten te stellen en te bepalen wat je écht wilt. Je hebt nood aan overzicht over alles wat om je aandacht schreeuwt, zowel op het werk als in je privé leven.

Bekijk nu wat plancoaching voor jou kan betekenen en hoe het je terug op het juiste spoor kan zetten!

Ontdek hier wat mijn specifieke aanpak is bij een traject plancoaching.

Plancoaching: what's in a name

We leven vandaag in een wereld waar alles draait om snelheid, productiviteit en efficiëntie. The sky is the limit: mensen moeten steeds hoger springen om te kunnen voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden. Er wordt aan alle kanten aan ons getrokken. We hebben verantwoordelijkheden ten opzichte van ons gezin, ons werk, onze vrienden, onze familie,… We hebben uitpuilende mailboxen en stapels onverwerkte to-do lijstjes. Vele mensen komen uiteindelijk op een punt dat ze door het bos de bomen niet meer zien. Van goed timemanagement is geen sprake meer, alles lijkt één grote chaos en we hebben geen controle meer over wát we moeten doen en wannéér we alles moeten doen. Dit geeft ons stress en we hebben het gevoel geen controle meer te hebben over ons eigen leven.

Herkennen van wat fout loopt

Herken je je in één of meerdere van onderstaande vragen:

 

Heb je zelden of nooit het gevoel dat je hoofd helemaal leeg is?

Zie je vaak door het bos de bomen niet meer?

Krijg je door je uitstelgedrag niet gedaan wat je zou willen doen?

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt door je agenda?

Zijn er heel wat zaken die je al lang wil doen maar je komt er nooit toe ze effectief te doen?

Wil je meer evenwicht tussen je werk en je gezin?

Krijg je een stressaanval elke keer je je mailbox opent door de bergen onverwerkte mails?

Slingeren er overal papieren rond waarvan je al lang denkt dat je ze eens moet opbergen?

 

Laat mij je alvast geruststellen: het kan anders!

Wat veel mensen uit het oog verliezen, is dat we ten allen tijde kunnen kiezen om het roer om te gooien, om onszelf beter te organiseren en stil te staan bij de zaken die we écht willen.

Mijn missie = Jouw plan!

Het is mijn doel mensen door een betere planning meer structuur en daardoor meer rust te geven. Mensen het gevoel geven dat ze zelf beslissingsrecht hebben over wat ze doen en wat ze niet doen, is waar ik bij elk coachingstraject naar streef. We gaan hier niet enkel uit van het versterken van je timemanagement, maar gaan ook actief op zoek naar de zaken waaraan je het meest aandacht dient te schenken om je doelen te bereiken.

 

Het vraagt natuurlijk wat inspanning om een systeem op te zetten, jouw systeem, waar je je goed bij voelt. Precies daar kom ik in het verhaal. Door mijn grote passie voor planning en organisatie en mijn onuitputtelijke zoektocht naar efficiëntie, heb ik me verdiept in timemanagement en verschillende productiviteitsmethodes om mensen te helpen opnieuw grip te hebben op de planning en de organisatie van hun leven. Dit zowel op het werk als in hun privéleven. Soms zijn zelfs enkele kleine tips voldoende om de manier waarop je je leven plant drastisch te veranderen.

stap voor stap

Intakegesprek

We starten met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek pols ik naar wat je bezighoudt, wat je stoort aan de manier waarop je nu je leven plant en luister ik naar wat je verwachtingen zijn naar de toekomst toe.

 

Persoonlijke doelen

Na het intakegesprek heb ik een goed beeld van de zaken waar we rond kunnen werken. We formuleren jouw persoonlijke doelen en verwachtingen zodat we goed weten met welk resultaat we op het einde van het traject tevreden kunnen zijn.

 

Plan van aanpak

Met je persoonlijke doelen als uitgangspunt maak ik een plan van aanpak op, volledig op maat van jouw noden. Mijn aanpak is heel vraaggestuurd. We werken met een duidelijk stap voor stap programma aangepast aan jouw vraag, jouw drempels en jouw struikelblokken.

 

Jouw eigen planningssysteem

We werken samen aan een systeem dat je kan inzetten om je eigen planning en organisatie op een punt te brengen waar jij je goed bij voelt. Je krijgt van mij heel wat tips, advies en aandachtspunten om je te helpen je systeem vorm te geven en op die manier je doelen te bereiken.

Mijn opdracht is pas geslaagd wanneer jij het gevoel hebt dat we de vooropgestelde doelstellingen behaald hebben en je struikelblokken overwonnen hebben!

Tarief

1 sessie = 1u à 1u30

1u = 75 euro

1u30 = 90 euro

Stap voor stap
Contact
Tarieven
bottom of page