top of page

Over evy

IMG_20220205_115015.jpg
Mijn stijl & visie

Als ik start met vertellen wie ik ben en hoe ik gekomen ben tot de mens en coach die ik nu ben, zou dit wel eens een hele lange pagina kunnen worden. Een aantal gebalde bullet points geven je een eerste indruk:

- Veiligheid staat in mijn sessies centraal. Voor mij is 'je op je gemak voelen' 1 van de basisvoorwaarden voor een succesvol traject.

- De weg is altijd vooruit. Als coach kijk ik graag met jou achteruit om te achterhalen waarom de dingen zijn zoals ze zijn. Maar al snel probeer ik je mee te nemen in een voorwaarts verhaal.

- Als ik dingen zie en voel, zal ik ze altijd benoemen. Aan mij heb je een coach die de dingen benoemt zoals ze zijn. Soms confronteer ik, maar altijd met de bedoeling jou dat stapje verder te brengen in je denk- en voelproces.

- Mijn aanpak is sterk talentgericht. Ik ga graag samen met jou op zoek naar wie je bent, wat je goed kan en wat je graag doet. Altijd met het doel je maximaal in je kracht te zetten en vol in het leven te staan.

- Mensen die bij mij in coaching geweest zijn zullen me omschrijven als actie- en oplossingsgericht. Een traject succesvol afsluiten betekent voor mij dat jij een duidelijk doel voor ogen hebt en concreet weet wat de volgende stappen zijn die je kan zetten.

Opleidingen

- Opleiding GTD (Getting Things Done) (2018)

- Opleiding tot loopbaancoach bij Sparkle Loopbaancoaching (2019). Door maandelijkse intervisies en supervisies blijf ik binnen het team van loopbaancoaches waartoe ik behoor mezelf versterken in mijn job als loopbaancoach.

- Opleiding tot perfectionismecoach bij Het Ontwikkelingsinstituut (2020)

- Postgraduaat coaching, supervisie en teambegeleiding HOGENT (2021-2023)

Naast het werk

- Graag constant in beweging, langeafstandsloopster in hart en nieren

- Ma'ke van Leo en Guus

- Baasje van Marcel, Kip Curry en Kip Hawaï

- Gepassioneerde globetrotter, reizen is de rode draad in mijn leven

- Koken en lekker eten maken mij heel gelukkig

- Guilty pleasure: (heel veel) chips (pickles uiteraard)

- Mijn klein gelukje: de zon die door de nevel op de velden schijnt in de vroege ochtend

bottom of page