top of page

deelnemers open workshops

Katrien - heeft een drukke voltijdse job en 3 jonge kinderen

"Via een ander coachingstraject kwam ik in contact met Evy. Ze organiseerde haar eerste workshops rond planning en organisatie in huiselijke sfeer in samenwerking met een andere coach. Ik twijfelde even of ik wel zou deelnemen, omdat ik een aantal maanden eerder een workshop rond hetzelfde onderwerp gevolgd had. Echter bleek achteraf dat de insteek van beide workshops verschillend was, en ben ik blij dat ik deze van Evy gevolgd heb.

Ik ben zelf iemand die graag op nieuwe leuke dingen spring en daar dan zodanig in opga dat ik altijd het risico loop volledig over mijn grenzen te gaan. Ik probeer constant alle balletjes in de lucht te houden, maar loop soms letterlijk tegen mezelf aan.

De workshop was daarom voor mij heel verhelderend. Evy start met sterke aandacht voor het feit dat het werkgeheugen gewoon niet in staat is meer dan een bepaald aantal zaken op hetzelfde moment te onthouden. Ik vond het zeer krachtig dat Evy dit benoemde. Het ontneemt onmiddellijk een groot stuk van je eigen schuldgevoel: je kan er niets aan doen dat je dit niet kan, de mens is hier gewoon niet toe in staat. Dit werkte voor mij heel ontschuldigend. Ik begrijp nu beter wat aan de basis ligt van het feit dat je hoofd soms gewoon helemaal vol zit. Evy bracht een aantal heel concrete tools aan om een aantal zaken onmiddellijk te veranderen. Ik probeer elke dag mijn hoofd volledig leeg te maken en op te schrijven waar ik allemaal aan denk, wat ik allemaal moet doen.

Veel mensen lopen vast wanneer ze het te druk hebben, ze gaan massaal in overuren en geraken heel gestresseerd. Jonge ouders die een drukke job hebben en alles proberen te combineren, zouden zeker baat hebben bij het volgen van deze workshop. Evy bracht de workshop op een leuke manier vol energie en duidelijk gepassioneerd door het onderwerp. Door het feit dat ze zelf sterk gelooft in wat ze vertelt, komt alles wat ze zegt heel overtuigend over en blijft de workshop boeiend tot het einde."

Jeroen - werkt 4/5 en heeft 3 fantastische puberdochters

"Iemand raadde mij de workshop van Evy aan. Ik bedacht wel dat het niet alles zou oplossen, maar dat het zeker ook geen kwaad kon deel te nemen. Normaal ben ik een serieuze planner. Ik heb altijd wel nood aan een plan B en een plan C om het gevoel te hebben dat ik alles onder controle heb. Door een zware burn-out, viel mijn hele planningsstrategie in duigen en had ik het gevoel dat ik voor mezelf opnieuw moest leren bepalen wat écht belangrijk voor mij is.

Evy kwam onmiddellijk heel positief en spontaan over. Haar manier van spreken is heel ongedwongen, dat stelde mij onmiddellijk op mijn gemak.

Wat mij vooral is bijgebleven uit de workshop is het feit dat je kleine taakjes die minder dan 5 min duren best onmiddellijk afwerkt als je daar op dat moment de tijd voor hebt. Dat zorgt ervoor dat mijn to-do lijstje niet eindeloos lang wordt met hele kleine dingen. Ik vertoonde vroeger wel wat uitstelgedrag, door deze tip heb ik dat wat kunnen verminderen. Deze week bleek bijvoorbeeld onze bel kapot te zijn. Vroeger zou ik het eindeloos uitgesteld hebben deze te repareren. Nu besliste ik snel naar de brico te gaan en de bel onmiddellijk te herstellen. Op onze kast heb ik nu steeds een lijstje liggen van de dingen die ik nog moet doen. Ik slaag er echt in regelmatig zaken te schrappen, dat geeft echt voldoening! Ik zou de workshop echt aanraden voor mensen die rondlopen 'als een kieken zonder kop' en echt rust willen vinden in alles wat ze moeten doen. Ik vond het een leerzame workshop met een vlotte aanpak die me zeker op weg geholpen heeft om beter te plannen!"

Deelnemers open workshops

coachees individuele coaching

Annelies - werkt voltijds, heeft een bijberoep, een partner die zelfstandig is en 2 jonge dochtertjes

 

"Al een tijdje was ik op zoek naar meer rust. Ik wist al snel dat ik dit niet ging vinden door aan yoga of mindfulness te doen, omdat ik niet zo spiritueel of zweverig ben ingesteld. Ik ging dus op zoek naar een wat rationelere aanpak om meer rust in mijn leven in te bouwen. Ik kwam Evy toevallig tegen op facebook en haar website was voor mij onmiddellijk heel herkenbaar. Uit de beschrijving op de website bleek dat het de bedoeling was concreet een systeem te ontwikkelen waar ik baat bij zou hebben en dat me zou helpen meer rust en overzicht in mijn leven te krijgen. Dat sprak me aan.

Een tijdje geleden volgde ik op mijn job een opleiding ‘Getting Things Done’, de bekende methodiek die mensen meer structuur en rust wil geven in hun planning en organisatie. Echter bleef het tijdens die opleiding bij de theorie, en had ik het moeilijk om dit op mijn persoonlijke situatie toe te passen en tot een eigen systeem te komen.

Bij de start met het coachingstraject met Evy was al snel duidelijk dat ze sterk gelooft in ‘Getting Things Done’, en deze methodiek ook zelf gebruikt. Door deze methodiek in een 1 op 1 relatie toe te passen op mijn persoonlijke situatie, kwamen we al snel tot de pijnpunten in de planning van mijn leven, waar de problemen zaten en hoe we dit konden aanpakken. Na de tweede sessie was dan ook heel duidelijk wat het plan van aanpak zou zijn en hoe we concreet dingen zouden kunnen veranderen.

Voor mij heeft dit coachingstraject vooral voor heel wat structuur en overzicht gezorgd. Alles wat ik moet doen zit nu in 1 systeem, ik hoef niet constant meer alles te onthouden zoals ik vroeger wel deed. Ik werk voltijds voor de universiteit, heb 2 kleine kinderen, mijn man is zelfstandig en ik werk in bijberoep aan een blog rond voeding. Dat werd voor mij een grote berg waar ik soms het einde niet aan zag. In dit centrale systeem kan ik nu alle domeinen beheren op 1 centrale plaats. Ik kan projecten maken, acties formuleren en zelfs data toevoegen, zodat ik niets vergeet en overzicht bewaar. Alles is voor mij nu overzichtelijk en gestructureerd!

Dit coachingstraject zou ik aanraden aan mensen die op een rationele, concrete manier willen werken aan een eigen persoonlijk systeem dat hen de structuur en het overzicht geeft waar ze naar op zoek zijn om meer rust in hun leven in te bouwen. De aanpak van Evy is heel concreet en hands-on."

Coachees individuele coaching

in company

Wim Backaert - medewerker Volley Vlaanderen

 

"Bedankt voor de sessie. Ik ben er zeker mee aan de slag gegaan.

  • Alle meldingen op mijn gsm zijn uitgezet, zalig!

  • Mails niet standaard om de dag mee te beginnen.

  • Eerst het belangrijke werk."

Kathleen Pittevils - Vlaamse Reddingsfederatie vzw

 

"Bedankt Evy!

Het was een heel boeiende workshop.

Zelf ben ik al een tijdje bezig om meer grip te krijgen op mijn to-do’s, prioriteiten en doelen, maar het lukte nog niet echt goed. Dankzij jouw tips, o.a. over eerst een kikker en dan de rest heb ik de voorbij week al heel wat gedaan gekregen!"

In company
bottom of page